Een nieuwe start voor 'Weather Belgium'

16-01-2024

In een opmerkelijke verschuiving heeft Weather Belgium besloten een nieuwe koers in te slaan en haar dagelijkse weersvoorspellingen stop te zetten. Deze beslissing, genomen in de zomer van 2023, komt voort uit een groeiende passie voor meteorologie, ondanks beperkte beschikbaarheid van tijd. We begrijpen dat dit nieuws vragen kan oproepen, en we willen jullie graag bijpraten over de toekomst van Weather Belgium.


Vanaf nu zullen we ons concentreren op het verstrekken van nauwkeurige en tijdige informatie over extreme weersituaties. Onze toewijding aan de veiligheid en het welzijn van onze gemeenschap blijft onveranderd, en we geloven dat deze verschuiving ons in staat zal stellen om jullie beter te informeren over potentieel gevaarlijke omstandigheden.


De reden achter deze verandering ligt in het feit dat we, ondanks onze liefde voor dagelijkse voorspellingen, vaak moeite hadden om consistentie te handhaven vanwege tijdsbeperkingen. In plaats van te worstelen met dagelijkse updates, willen we onze energie en middelen richten op het leveren van diepgaande waarschuwingen en gedetailleerde analyses van extreme weersomstandigheden.


We begrijpen dat de behoefte aan up-to-date informatie over het weer cruciaal is, en daarom beloven we jullie te allen tijde te voorzien van relevante waarschuwingen. Ons team gaat zo snel mogelijk aan de slag om deze nieuwe fase van Weather Belgium tot een succes te maken.


Blijf met ons verbonden terwijl we samen deze reis voortzetten naar een focus op kwalitatieve en gerichte weersinformatie.